5 hetaste kattrenderna

En katt är inte längre ett djur man skaffar på sommaren och överger på hösten – katten har hittat sin riktiga plats i samhället, nämligen som en självklar familjemedlem och kompis. I samband med detta har många kattägare också insett vikten av att ta hand om katten, och ge den goda förutsättningar för ett långt och lyckligt liv. Det är numera en självklarhet att katten ska få bra och hälsosam mat, en egen sovplats och roliga leksaker att leka med. Spana in vår topplista över de 5 hetaste kattrenderna just nu!

De hetaste trenderna bland kattägare

Vi presenterar: de nya trenderna bland kattägare! 1. Bra foder. Billig kattmat från närbutiken på hörnet är ett minne blott. Den medvetna kattägaren vet att nyckeln till ett långt och hälsosamt kattliv är en bra kost – naturligtvis utan spannmål och tillsatser. 2. Självtömmande kattlåda. Visste du att det finns lådor som tömmer sig själva automatiskt? Självklart fyller vi den med miljövänlig sand, för miljöns och kattens bästa. 3. Ett stort klösträd. Ja, din sambo säger att den är stor och i vägen – men katten förtjänar en härlig plats att leka och vila! 4. En stilren matplats. Gamla glastallrikar är ett minne blott – självklart ska katten ha en egen designskål! 5. Aktiverande leksaker. Helst med verklighetstrogna ljud för att stimulera katten.

Katten är värd det lilla extra

Att vi är villiga att spendera lite extra för att våra fyrbenta vänner ska ha det bra är föga förvånande – vi vill såklart att missen ska få ett långt och lyckligt liv. På senare år har också utbudet av kattprodukter ökat drastiskt, vilket gör att vi kattägare kan välja och vraka bland produkter som både är snygga och bra! Nu kan vi utrusta våra hem med kattbäddar, klösmöbler, leksaker och matskålar som är supersnygga. Ja, det kanske kostar en hacka att köpa den där senaste designbädden åt missen, men visst förtjänar väl också våra jamande familjemedlemmar att ha fina saker?

Add a Comment

mts_point_pro